How to draw and dye hair...

1,624

Lyl44

Lyl44

.Giriş

.Hazırlık

.Saç nasıl çizilir

.Örgü saç çizimi

.Kullanılan fırçalar

.Topuz saç çizimi

.Çıkış

.

Hello, I am Leyla. I want to give you useful information about how to draw hair. I will explain how to draw hair in several ways.

.Giriş

. Öncelikle Clip Studio Paint uygulamasından boş bir sayfa açalım.

 

. Hazırlık

. Saç çizmek zor gibi görünsede tekniğini bilirseniz çok kolay bir şekilde saç çizebilirsiniz.Öncelik yapacağınız resmin yüzünü çizin ve saçı basit çizgiler ile çizin.Saçta önemli olan boyamaktır.

. Saç nasıl çizilir

. Öncelikle Örgü saç nasıl çizilir onu anlatacağım.Örgü saç çizerken saçın yönlerine dikkat etmemiz gerekiyor.Çünkü yönlerine dikkat ederseniz hiç zorlanmadan basit bir şekilde nasıl saçlar çizeceğinize siz bile şasıracaksınız.

. Örgü saç çizimi

. Ben çizim yaparken genellikle mapping Pen kalemi kullanıyorum.Bu kalemin netliği seviyorum.😉

Saç çizimi yaparken öncelikle köyü bir renk kullanıyorum.Koyu renkten açık renge gitmeniz size kolaylık sağlayacaktır.

Boyama yaparken clip to layer below seçeneğini kullanırsanız boyama yapacağınız alanın sağa sola taşmasını önlemiş olursunuz.Bence bunu denemelisiniz.🙃

Saç tonlaması yaparken kullandığım fırçayı clip studio assetsten indirdiğim silk hair fırçam.Bu fırça gerçekten müthiş bir etki bırakıyor.

Koyu saç zeminin üstüne daha açık tonlarda boyama yaparsanız çizdiğimiz saçın nasıl ön plana çıktığını göreceksiniz.

.Topuz saç çizimi

.Öncelik yine yüz çizimimizi yapalım.Yandan toplanmış bir Topuz modeli yaptım.Çizimi basit ama etkisi çok iyi olan bir saç çizimi.

Örgü saç modelinde yaptığımız gibi öncelikle saçımızın yönlerini belirliyoruz.Saçın üst tepe kısmı yan saçlar ve topuz kısmı.

Boyama yaparken tick paint fırçasını tercih ettim. Saçı boyarken öncelikle koyu zemin kullanıyorum.Burdaki resimi siyah beyaz yaptım.

Koyu zeminin üstüne kullandığım açık renk bir anda saça farklı bir etki verdi. Aslında resim yaparken ince teknikleri bilmemiz size çok kolaylıklar sağlayacak. Bazı resimleri nasıl daha kolay çizdiğimiz siz bile şaşırabilirsiniz.

Aynı teknikleri kullanarak daha gerçekçi yada daha animasyon tarzda resimler yapabilirsiniz.Biraz çalışıp biraz da teknik bilgi öğrenerek harikalar yaratabilirsiniz.

. Çıkış

. Umarım anlatımını beğenmişsinizdir.Okuduğunuz için teşekkür ederim.🤗🤗🤗

Comment

New

New Official Articles